Home Beginnerscursus Herhalingscursus Evenementen sponsors Instructeurs Bestuur Contact Fotoalbum
Dhr. Aart Verschoor
Dhr. Jan Vos
EHBO afdeling Gorinchem
Mijn naam is Aart Verschoor,. Als instructeur verzorg ik bij de EHBO vereniging Gorinchem de: • versnelde beginnerscursus. • avond herhalingslessen op donderdag. • de dag herhalingslessen. Ik ben 60 jaar en 30 jaar EHBO-er waarvan 25 jaar instructeur, en geef naast EHBO lessen ook reanimatie lessen voor de Hartstichting. De huwelijkse staat zoals men dat zo mooi zegt is getrouwd. Wij hebben twee kinderen en drie schatten van kleinkinderen. Voor het EHBO onderwijs vind ik de kwaliteit van groot belang, immers in onverwachte situaties kan jou handelen voor een slachtoffer van levensbelang zijn. Tijdens de lessen moet er ook tijd zijn voor ontspanning, gezelligheid en humor.
Instructeurs