Home Beginnerscursus Herhalingscursus Evenementen sponsors Instructeurs Bestuur Contact Fotoalbum
Bestuur EHBO Voorzitter   Dhr. A. Verschoor E-mail: voorzitter@ehbo-gorinchem.nl Secretaris Mw. L. Koorevaar E-mail: secretariaat@ehbo-gorinchem.nl Tel: 06-21915520 Penningmeester Dhr. A. Voorwerk E-mail: penningmeester@ehbo-gorinchem.nl Commissaris Materiaal Dhr. A. Voorwerk E-mail: materiaal@ehbo-gorinchem.nl Commissaris Evenementen Dhr. A. Voorwerk E-mail: evenementen@ehbo-gorinchem.nl Notulist Mw. D. Heij Algemeen Bestuurslid Dhr. M. Akman Het bestuur van de EHBO-vereniging wordt gevormd uit leden van de vereniging. Een voltallig bestuur bestaat uit: Een voorzitter: Leidt het geheel in goede banen en zit vergaderingen voor Een secretaris: Regelt de administratie, roosters enz. Een penningmeester: Draagt zorg voor het hele financiële plaatje Een commissaris materieel: Zorgt dat alle materialen up-to-date zijn Een commissaris evenementen: organiseert de evenementen die binnen komen Een notulist: Notuleert tijdens de vergaderingen Een algemeen bestuurslid: Denkt mee en verricht hand en spandiensten Deze bezetting is echter niet altijd haalbaar. Soms moeten we het met wat minder mensen doen. We hebben als vereniging voortdurend behoefte aan mensen die iets willen doen. Dat kan een bestuursfunctie zijn. Maar ook is het mogelijk om een deelfunctie op je te nemen. Dat scheelt in de benodigde tijd en energie die je erin moet steken. Ben je benieuwd wat er zoal mogelijk en nodig is, neem gerust even contact op. Geheel vrijblijvend.
EHBO afdeling Gorinchem
Bestuur Contact